Honden weekend april 2008

Vrijdag 4 april 2008

Eindelijk is het zo ver me baasje en vrouwtje zijn klaar met inpakken en nou is het mijn weekend. Ik mag de camper in dat is altijd al leuk maar nu helemaal het is een weekend voor mij !! We komen om iets na één uur aan op een mooie camping er staan al wat campers en spelen al wat honden. Ze zetten de camper op hun plaats en ja hoor ik mag gaan spellen niks niet aan de lijn gewoon rennen. En telkens komen er meer vriendjes en vriendinnetjes bij ook voor me baasje en vrouwtje hebben het naar hun zin. Ik ren van de een na de ander en krijg bijna overal wel wat lekkers. Zelfs in de tent mag ik er zomaar bij en gewoon los lopen heerlijk . Maar me vrouwtje wordt moe en wil lekker naar bed dus moet ik mee met haar terwijl me baasje nog lekker blijft maar in de camper slaap ik nog eerder dan me vrouwtje.

Zaterdag 5 april 2008

Ik wordt pas laat wakker maar wil nu wel naar buiten ik hoor al wat vriendinnetjes en vriendjes spelen en gelukkig mag ik ook naar buiten ik ren me rot maar vindt het heerlijk soms erg slim door onder de camper te duiken waar de andere niet onder kunnen maar spellen doen we. Me basje had gezegt een honden weekend straks met honden weer maar nee hoor hij za lekker in het zonnetje het was heerlijk weer. Maar na heel wat gespeeld te hebben vond me baasje dat ik even moest rusten de andere honden ginmgen nog wandelen maar ik heb heerlijk even geslapen van al dat rennen wordt ik wel erg moe. In de middag mochten we vandaag laten zien wat we al durfde en konden ik deed ook met me baasje mee en kreeg dan weer wat lekkers verder indt ik spellen toch het leukste dus ging ik daar weer verder mee vooral de andere puppys vond ik erg leuk al is sem de leukste. In de avond moest ik van me baasje wel in de camper blijven ik kreeg wat lekkers te eten en zij zouden aan het mensen buffet meedoen maar als ik lief was mocht ik later er weer gewoon bij dus ben ik lekker gaan eten en daarna heb ik wat geslapen tot me baasje me kwam halen en nu mocht ik weer even lekker lopen niet alle vriendjes en vriendinnetjes waren er maar ik vond het erg gezellig en me baasje en vrouwtje ook ze hadden heerlijk gegeten en vonden het super. Maar later die avond wilde me vrouwtje naar bed en moest ik dus mee terwijl het baasje nog even bleef maar ik was al zo moe dat ik het niet erg vond en plofte ook gelijk in me mand neer.

Zondag 6 april 2008

En weer werd ik laat wakker maar ik wilde gelijk naar buiten spelen strakkies zouden we naar huis gaan en ik wilde toch nog even met me vriendjes en vriendinnetjes spelen zo vaak zie ik ze niet maar me baasje bleef langer het was mooi weer en hij zat lekker in het zonnetje ik zocht soms ome jan op die had altijd wat lekkers in zijn zak. Sommige baasjes gingen nog wandelen dus waren veel vriendinnetjes en vriendjes even weg en moest ik even mee met baasje die even bij andere wilde babbelen. Maar wat leuk die hadden ook een pup waar ik even mee kon spelen en heel lief was ik mocht zelfs zijn bot zomaar hebben. later kwam er nog een andere pup die me bot wilde pikken maar dat wilde ik niet dus moest ik hte wel even laten weten dat hij van mij was. maar helaas me baasje wilde terug naar onze eigen camper en toen dachten ze slim te zijn ik kreeg een snoepje e het botje gaven ze terug aan de andere pup. Maar ik laat me niet foppen dus toen ze even niet keken en lekker in de zon zaten ben ik terug gegaan om de bot te halen maar me baasje zag het en pakte het gelijk af en bracht hem terug. ik dach laat ik maar luisteren anders mag ik niet meer los lopen ik heb dit wekend ook laten zien dat ik best kan luisteren wanneer ik wil dus misschien mag ik nu vaker los lopen.

Maar helaas daarna ging me baasje alles opruimen en zouden we naar huis gaan al was ik er moe ik wilde eigelijk best nog blijven jeannette en simonne krijgen van mij een lik en pootje en ik hoop dat volgend jaar weer al me vriendjes en vriendinnetjes kunnen komen.

Bandit